Kraj za aspiratore

//Kraj za aspiratore

Kraj za aspiratore

Inovacija – kreativnost – arhitektura. To su principi brenda BORA iz Austrije i Nemačke. Radi se o timu stručnjaka koji pokušavaju da naprave revoluciju u dizajnu kuhinja integracijom opreme vrhunskog kvaliteta. Sa novim modelom BORA Professional 2.0 aspiratori su konačno otišli u istoriju!

Pristup revolucionarnoj promeni elementa kuhinjske opreme toliko prisutnog kao što su aspiratori vrlo je jednostavan: iskoristiti genijalnost fizike kojom će mirisi i para u kuhinji nestati na samom mestu nastanka – na poklopcima, tiganjima, grilovima… Uklanjanjem isparenja pre nego što nastanu, neće biti pare niti smetnji u vidljivosti. To je patentirana tehnika koja se primenjuje u svim kuhinjskim sistemima BORA-e. Tako, više nego ikada, kuvanje sa BORA-om izgledaće kao kuvanje na svežem vazduhu.

U srcu ovog novog sistema leži intiutivna komunikacija između poklopca i ekstraktora dostupnog pomoću  novog korisničkog interfejsa. Inovativno ‘pametno’ kontrolno dugme kontroliše jačinu i prikazuje različite funkcije programa.

Što se izgleda tiče, BORA Professional 2.0 sistem je elegantan i odražava posvećenost Kompanije ‘arhitektonsko savršenoj kuhinji’ – čistom okruženju u kome sve savršeno funkcioniše, sa čistim, atraktivnim, minimalističkim dizajnom.

Baš kao i upotreba nerđajućeg čelika na svim vidljivim površinama – obezbeđujući visok nivo funkcionalnosti, trajnosti i naravno elegantnoj estetici – sistem professional 2.0 zahteva minimalnu ugradnu visinu od 199mm, dozvoljavajući maksimalnu slobodu ambicioznom dizajnu kuhinje. Osim toga, svi delovi – ekstraktor poklopac, cev, filter, motor i zidni element mogu biti montirani po sistemu ‘plug and play’, ili na uobičajeni način, što sistem čini prilagodljivim svim modelima kuhinje i radnih površina.

BORA sistem je i praktičan – obezbeđuje zvučnu zaštitu, zbog čega je tiši od uobičajenog aspiratora. Čak je i čišćenje jednostavno, sa filterskom pregradom i filterom za masnoću koji imaju ručke što vađenje iz aspiratora čini lakšim nego ikada.

‘Fokusirani smo na progresivne, inovativne i tehnologije koje nalaze rešenja,’ kaže Brukbauer, direktor. ‘Tako razvijamo proizvode koji obogaćuju živote naših potrošača na dnevnom nivou.’

Sa sistemom BORA i njegovim rekonfigurisanim ekstraktorom, uradili su upravo to.

A to nije ništa manje od revolucije.

By | 2018-08-06T19:45:01+00:00 avgust 5th, 2018|Categories: Dizajn|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment