O nama

/O nama
O nama 2024-06-26T13:22:30+00:00

NEXTKITCHEN D.O.O  je Generalni predstavnik, uvoznik i distributer kuhinjskih uređaja BORA za Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku.

BORA spada u premium proizvode, 90% opreme se proizvodi u Nemačkoj a 10% u Austriji. Kompanija postoji jedanaest godina i lider je u Evropi po prodaji ovog tipa kuhinjskih uređaja u Nemačkoj.

Naš tim se sastoji od iskusnih stručnjaka koji već više od 20 godina uspešno projektuju i vode izradu enterijera objekata malih, srednjih i velikih gabarita.

NEXTKITCHEN D.O.O ima misiju da predstavi publici potpuno novu i originalnu arhitekturu kuhinja, trpezarija i dnevnih soba. Naša strast za perfekcijom nas vodi ka realizaciji enterijera koji zauzimaju posebno mesto na tržištu nekretnina. BORA proizvodi omogućavaju korisnicima da pripremaju hranu na najvišem nivou. Napredan dizajn i modularnost čine da se ovi sistemi uklapaju u svaki dizajn kuhinje ili enterijera. Lako se čiste i održavaju. BORA kuhinjski uređaji imaju 73 originalna patenta koji ih odvajaju od konkurentskih brendova.

BORA kuhinjske uređaje odlikuje komfor u pripremi hrane, čist pogled prema enterijeru, tihi su i ne ometaju razgovor ili slušanje muzike tokom pripreme hrane. Lako se koriste, para i mirisi trenutno nastaju sa mesta za pripremu hrane. Odlikuje ih visoka funkcionalnost i dug život uređaja. BORA je predvodnik u kreiranju nove arhitekture kuhinja i životnog prostora.

Naš salon NEXTKITCHEN nalazi se u ulici Uroša Martinovića 11, A Blok, Novi Beograd Telefon: 011 77 00 543 Imamo izložena sva tri modela BORA uređaja: PROFESSIONAL 2.0, CLASSIC i BASIC. Zakažite termin za prezentaciju i doživite sasvim novo iskustvo u pripremi hrane.  BORA | MADE IN GERMANY

Naša Lokacija

Uroša Martinovića 11 (A Blok), 11070 Novi Beograd, Srbija
Phone: +381.11.770.05.43
Mobile: +381.69.522.11.22
Mail: info@nextkitchen.rs
Web: www.nextkitchen.rs

NEXTKITCHEN